Duona, kuri Sardinijoje kepama tik per Velykas: kodėl ją reikia greitai suvalgyti? Lrytas.lt skonis Gurmanų klubas Lrytas Premium nariams Bona Palmas nuo vaikystės duonos kepimo ritualus stebėjusi pati ją kepa jau 45 metus.<br>U.Gelgotaitės nuotr. Paruošta velykinė duona ir naudoti įrankiai.<br>U.Gelgotaitės nuotr. Bona Palmas velykinės duonos paruošimo procese.<br>U.Gelgotaitės nuotr. Bona Palmas velykinės duonos ruošimo procese.<br>U.Gelgotaitės nuotr. Širdies formos duona kepama vestuvėms, jos paruošimas užtrunka ir pusantros valandos.<br>U.Gelgotaitės nuotr. Vestuvėms paruošta duona.<br>U.Gelgotaitės nuotr. Vestuvėms iškepta duona.<br>U.Gelgotaitės nuotr. Bona Palmas su savo velykiniais kūriniais ir įrankiais.<br>U.Gelgotaitės nuotr. Daugiau nuotraukų (8) Daiva Lapėnaitė Mar 25, 2024, 10:16 PM Patogiausias būdas SUŽINOTI DAUGIAU – sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje! 0 0 0